2015-03-20 01:45:15• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kiváló időszak ez a szerződéskötésekre

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz még mindig a Kos jegyében áll, közel a Marshoz, és ez új kapcsolatokat hozhat az ön életébe. A Nap együtt áll a Holddal, talán ezért érzi, hogy valaki akadályokat gördít az útjába. Egy helyben topog, és nem találja meg azonnal a megfelelő érveket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz már a Bika jegyében áll, ahol a Szaturnusz támadja. Szerencsére a Vénusz az erősebb, így ön kitombolhatja magát, és nagyszerű ötletei támadhatnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Telítve van a hivatást jelző területe, rengeteg a tennivalója, és ennek nagy részével meg is tud birkózni, csak kevés dolog marad holnapra. Itt az ideje, hogy telefonáljon a barátnőjének, mert rengeteg dolgot kell megbeszélniük.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fertőzéses betegséget kaphat, ha magába fojtja agresszív, ellenséges érzéseit. Ha egy problémát nem lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha mielőbb megpróbál tiszta vizet önteni a pohárba, vagy legalább beszélni róla.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Magabiztos, határozott és energikus, mint általában. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy eszmecseréket folytasson, és új önkifejezési formákra találjon. Hallgasson a belső parancsszóra, és a végén csodálkozni fog azon, hogy mi mindenre képes.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap lehetőséget ad arra, hogy a partnerével leüljön beszélgetni, és szóvá tegye mindazt, ami régóta gyűlik a felszín alatt. Fordított helyzet is előállhat, ne lepődjön meg, ha a kedvese áll elő a problémákkal.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Üzlettársi kapcsolataiban nehézségek merülhetnek fel. Vizsgálja meg ezeket a viszonyokat, és ne féljen átalakítani vagy megszüntetni őket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyszerűen telik ez a nap. Amibe belefogsz, sikerül, amit szeretnél, hamarosan beteljesedik. Még erőlködnöd sem kell ahhoz, hogy sikereket érj el, megszilárdítsd pozíciódat. Játszva oldod meg a máskor reménytelennek látszó feladatokat, mesteri érzékkel tudod kikerülni a buktatókat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap nem felel meg tárgyalások lebonyolítására, és legyen nagyon óvatos, ha valamilyen okiratot kell aláírnia. Ha a mai nap eseménytelennek látszik, akkor figyeljen jobban a belső hangjára és a sugallataira, mert fontos felismerésekre juthat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma gyorsan változik a hangulata: hol együtt érző lesz, hol inkább elzárkózik mások elől, és teljesen befelé fordulóvá válik. Ha az utóbbit tapasztalja, próbáljon meg úrrá lenni magán, és mégis felvenni a kapcsolatot a többiekkel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kiváló időszak ez a szerződéskötésekre, vagy társulások létrehozására – az összefogás most mindkét fél számára hasznos lesz! Ugyancsak alkalmas az idő arra, hogy jogászokkal konzultáljon, peres ügyekben pedig az ön számára kedvező ítélet születhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Azok a kapcsolatok, amelyek nem segítik közelebb a céljaihoz, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheti meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és a szabadság érzése.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: